Předvíkendová radost na Sv. Martina: Filetovaná husí prsíčka s domácím zelím a bramborovými nočky
9.11.20171. tradiční recept: husa s oblíbeným domácím červeným zelím a bramborovými nočky,
2. v libovějším provedení:
Místo tučného husího stehna (kde přes polovinu porce stejně zabírá kost, jejíž obrání navíc vyžaduje notnou dávku opatrnosti, abyste neumastili sebe či své oblečení) si pochutnáte na filetovaných husích prsíčkách a místo kalorických knedlíků si k domácímu červenému zelí dáte dopřejete pravé italské bramborové nočky.
Díky tomu si nejen výborně pochutnáte ale ještě budete schopni po obědě "fungovat" (a neusínat únavou u počítače) !
Přejeme vám dobrou chuť a krásného svatého Martina !
Vitalité
Zpět na novinky