Předvíkendová radost na Sv. Martina: Filetovaná husí prsíčka s domácím zelím a bramborovými nočky

9.11.2017

   1.  tradiční recept: husa s oblíbeným domácím červeným zelím a bramborovými nočky,

     2.  v libovějším provedení:

 

 

Místo tučného husího stehna (kde přes polovinu porce stejně zabírá kost, jejíž obrání navíc vyžaduje notnou dávku opatrnosti, abyste neumastili sebe či své oblečení) si pochutnáte na filetovaných husích prsíčkách a místo kalorických knedlíků si k domácímu červenému zelí dáte dopřejete pravé italské bramborové nočky.

Díky tomu si nejen výborně pochutnáte ale ještě budete schopni po obědě "fungovat" (a neusínat únavou u počítače) !

Přejeme vám dobrou chuť a krásného svatého Martina !

Vitalité

Zpět na novinky

Přijďte do Vitalité!

vyzvedněte si své jídlo přímo ve Vitalité a nebudete nejen platit za dopravu, ale můžete zároveň i využít svého Věrnostního bonusu !


Hudcova 78/367 

612 00

Brno - Medlánky

 zákaznická linka:

+420 734 468 500