Předvíkendová radost na Sv. Martina: Filetovaná husí prsíčka s domácím zelím a bramborovými knedlíky
10.11.20161. tradiční recept: husa s oblíbeným domácím červeným zelím a bramborovým knedlíkem,
2. v méně tučném provedení:
místo tučného husího stehna (kde přes polovinu porce stejně zabírá kost, jejíž obrání navíc vyžaduje notnou dávku opatrnosti, a to zejména při kancelářském oblečení) si pochutnáte na filetovaných husích prsíčkách a místo kalorických knedlíků si k domácímu červenému zelí dáte dopřejete bramborové knedlíky.
Díky tomu si nejen pochutnáte ale ještě budete schopni po obědě "fungovat" a neusínat únavou u počítače !
Více informací naleznete v našem jídelním lístku na internetu (Foto Menu s kJ).
Přejeme vám dobrou chuť !
Zpět na novinky