Oslavte Sv. Martina: Filetovaná husí/kachní prsíčka s domácím zelím a bramb.knedlíkem
9.11.2019
1. tradiční recept: husa/kachna s oblíbeným domácím červeným zelím a bramborovými knedlíkem,
2. v libovějším provedení:a bez kostí : filetovaná prsíčka, na kterých si pochutnáte bez rizika umaštění !
Místo tučného husího/kachního stehna (kde přes polovinu porce stejně zabírá kost, jejíž obrání navíc vyžaduje notnou dávku opatrnosti, abyste neumastili sebe či své oblečení) si pochutnáte na filetovaných prsíčkách a k domácímu červenému zelí si dopřejete bramborové knedlíky.
Díky tomu si nejen výborně pochutnáte, ale ještě budete schopni po obědě "fungovat" (a neusínat únavou u počítače) !
Přejeme vám dobrou chuť a krásného svatého Martina !
Vitalité
Zpět na novinky